Alles over waterfles laten bedrukken

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor een nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de volgende aankoop.

Naast onze standaard waterflesjes kunnen wij tevens heel wat verschillende soorten waterflesjes bedrukken. U kunt onder andere kiezen voor onze luxe glazen waterfles betreffende ons persoonlijk label.

Hieronder proberen we u dan ook in vijf stappen te adviseren, op welke manier u tot de perfecte besluit komt. 4. Water kan zijn juist voor de gezondheid

U kunt ons waterflesje laten bedrukken met de persoonlijk logo ofwel foto. Tevens kunt u dan ook een pakkende tekst of reclameboodschap kwijt op die flesjes. Dit dorstlessende promotieartikel kan zijn ons welkom geschenk en u vormt betreffende deze give-away ons professionele indruk.

De PET-flessen geraken van inzamelcentra naar ons recyclingfabriek gebracht. Vanuit deze recyclingfabriek krijgt een glazen waterfles betreffende sportdop ons nieuwe toekomst.

We mogen nauwelijks bezorgtijd samenkomen, immers ons bezorgdatum. Betreffende uitzondering over een expresse-zending met DHL daar waar genoeg onkosten wegens in rekening gebracht geraken.

Ja, u dan ook ontvangt over ons een drukproef ter controle. Pas na uw akkoord zetten wij de bestelling in gang. Buiten de toestemming bedrukken we nog niets.

Een waterflesjesspecialist kent een waarde met een relatiegeschenk en bied u dus de gelegenheid teneinde uw merknaam te laten bedrukken op het meest gewilde relatiegeschenk: de plastic lenzen waterfles. Mede door dit collectie dat u dan ook is aangeboden door een waterflesjesspecialist kan zijn daar ons perfecte lenzen waterfles voor een ieder en uiteraard ook vanwege u en de beurs!

Door een gelegenheid om de logo full colour op een lenzen waterfles te bedrukken garanderen we u het de lenzen waterfles betreffende uw logo dit relatiegeschenk zal zijn wegens iedereen.

Nederlanders worden meer en meer bewust aangaande hun welzijn en dit drinken over water wint elk jaar aan populariteit. Promoting vervaardigen via dit uitdelen van uw flesjes betreffende eigen logo is dan ook een goede methode teneinde de strekking te verkondigen.

Greengiving levert een Dopper drinkfles uit persoonlijk voorraad. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u dan ook kan opmaken hoe de Doppers worden bedrukt. Pas na akkoord start een drukkerij betreffende dit drukproces. Vervolgens is uw click here bestelling op een afgesproken datum afgeleverd.

U ontvangt ten alle tijde ons digitale drukproef aangaande het ter goedkeuring, daar wordt niets gedrukt buiten uw toestemming.

n.v. Betreffende Helden Relatiegeschenken BV te Tiel. Voor afhalen betaalt u dan ook contant ofwel per PIN en zo de artikelen bij rembours geraken afgeleverd betaalt u aan DHL. In enige gevallen fungeert u dan ook vooraf te betalen; in dat geval nemen wij altijd aanraking betreffende u dan ook op.

Er zijn verscheidene opties beschikbaar teneinde ons waterfles te bedrukken / personaliseren. Ons relatiegeschenk voor een evenement of schenk een gepersonaliseerde fles aan iedereen op kantoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *